Over

EVA FERNANDEZ GONZALEZ

Illustrator

Ik ben Eva Fernandez Gonzalez. Ik ben leerkracht en sta momenteel al verschillende jaren in het eerste leerjaar. Naast het lesgeven volg ik een Master Kunsteducatie. In de klas entertain ik de kinderen graag met zotte krijttekeningen op het schoolbord. Voor vrienden probeer ik een persoonlijke cartoon te maken bij bijzondere gelegenheden.

Dagdagelijks kom ik in contact met het maken van illustraties, schetsen, plaatjes, … Dat in combinatie met een echtgenoot die al wat ervaring heeft in het lay-outen en ontwerpen van allerhande, zoals: kaartjes, boekjes, folders en affiches. Dat leek ons een perfect excuus om samen iets te doen, en dat werd Carte Diem!

 

LENNERT OVAERE

Grafisch designer

Ik ben Lennert Ovaere, User Interface designer bij een softwarebedrijf in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd maak ik posters, kaartjes, visitekaartjes, websites en dergelijke.

Na al wat ervaring opgebouwd te hebben en na mijn vrouw in te schakelen om in te staan voor de creatieve kant, besloten we samen om voortaan professioneel aan de slag te gaan met hetgeen we al jaren deden als vriendendienst, maar nu dus officieel.

 

KLANTEN

  • Sander Devos
    Eva en Lennert zijn beide heel geëngageerd en smeten zich volledig op ons geboortekaartje! Alle ideeën die we hadden, probeerden ze in het ontwerp te steken! Mooi resultaat.
    Sander Devos